9 Aralık 2013 Pazartesi

Türkiye Kürdistanı Barış Süreci Masalı

İsrail'in 4bin yıllık hayali vaad edilmiş topraklara yeniden dönmektir. Bunun için ilk somut adımlar 1875 yılında CFR adında bugünki halkın bildiği ismiyle illimunati kurulmuştur.
1875 ten bu yana İsrail'in vaad edilmiş topraklara kavuşma hevesi için kilit nokta Türkiye'dir. Neredeyse 150 yıldır oyunlar sürekli Türkiye üzerine oynanmaktadır.
Bunun en somut örneği ise Abdulhamit Han zamanında karşımıza çıkar o zamandan bu zamana kadar değişen pek birşey olamamıştır satılmış liderler dışında demokrasi denilen ve bir türlü düzen tutmayan sistem vatandaşa en doğru yönetim şekli olarak kabul ettirilmiştir.

Demokrasi denilen sistemle satılmışları başa getirmek çok kolaydır önümüze seçmemiz için adam koyarlar Medya bizi yönlendirir bizde seçeriz. Heleki son zamanlarda olan olaylar her ne kadar vatandaş tarafından algılanmasada İsrail'in vaad edilmiş topraklara kavuşma hayalinin somut bir göstergesidir. İsrail'in vaad edilmiş toprakları Nil'den Fırat'a kadar olan kısımdır. Türkiye'den Mısır'a kadar ne gariptirki vaad edilmiş topraklar içinde kalan ülkeler Arap baharı denilen sistemle İsrail'in büyük imparatorluk hayalleri için uygun hale getirilmiştir.

Vaad edilmiş topraklar içerisinde yer alan Türkiye'de gerçekten neden bir arap baharı veya benzeri bir etkileşim olmadı, bunun için çaba bile gösterilmedi göstermeklk olarak gezi olayları yapıldı ama buda danışıklı dövüş olarak yapıldı.

Barış süreci adı altında zaten uygun ortam hazırlandı İsrail'in büyük imparatorluk hayali için böl paraçala yönet politikası uygulanıyor şuan gündemde olan dört Kürdistan bunun göstergesidir.
Türkiye topraklarında kurulacak olan Kürdistan için çeşitli oyunlar dönüyor Musul ve Kerküğü zaten kaybettik her ne kadar sessiz sedasız yapılsada medya bunları açık açık söylemesede şuan Kürdistan Petrolü diye dünyaya pazarlanan petrol Musul ve Kerkük'ten çıkarılan petroldür. Türk Petrolüdür.
AKP zihniyeti zaten TÜRK kelmesini Türk diye bir ırk yoktur diyerek lügatından çıkarmıştır. Türk'lüğü bir kenara atarak AKP liler müslüman diğerleri kafir gibi bir imaj vermiştir ama din ve tarih bilgisinden yoksun vatandaşta buna inanmıştır.

Barış sürecini daha önce Diyarbakır buluşmasından sonra buradaki yazımda ne kadar akla ayıkırı olduğunu belirtmiştim. Burada AKP Terörü ön plandan çekerek Kürt söylemini öne sürüyor terörü örtpas edercesine, yobaz vatandaşta kardeşlik naralarına kanarak sanki Kürt sorunu varmışcasına hareket ediyor Bu memleketin Kürt sorunu deil Terör sorunu vardır, terörle Kürdü Türk'ü ayırt edemeyecek kadar yobazlaşan bir zihniyet var.

Barış sürecinin sonu nereye varacak BDP diyorki APO çıkmadan bu barış süreci ilerlemez, AKP den herhangi bir açıklama yok sessizce onaylıyorlar. AKP yi doğuranlar, AKP nin müslüman görüntüsüyle istediğini rahatlıkla yaptırıyolar.
Bu düzen böyle gidermi keser döner sap dönermi? Elbetteki dönecek keserde ödenecek sapta dönecek bu kadar ilerleyen bir barış süreci Kürdistan'a nasıl bağlanacak?
Nasılki geçmişte olduğu gibi Menderes ve Özal'la işi biten sistem onları kaldırdıysa Tayyibide kaldıraktır ama bunu doğru zamanda yaparsa Kürdistan'ı kurabilirler.

Benim şahsi görüşüm Kürdistan için bir kurban seçilmeli bu kurban ise büyük ihtimal ile Tayyip olacaktır, Kürdistan için yeterince zemini hazırladı bir kaç küçük ayrıntı dışında eğer bundan ilerisine bu işi Tayyip götürürse millet uyanabilir.

Bunun için kürdistan Tayyip tarafından deilde başka birisi tarafından kurulmalı süreç böyle işlemeli yoksa hiç bir devlet halkı karşısında görmek istemez halkın gücünü çok iyi bilir devlet yönetenler ve sadece sandıkta deildir halkın gücü bunuda çok iyi bilirler.

Tayyip zaten Cumhur Başkanlığına oynuyor bundan sonra yola Tayyip Başbakan olarak devam etmicek bunu herkes biliyor. Bu bayrağı başka birisine verecek büyük ihtimal ilede Numan KURTULMUŞ'a devrecek iki seçenek var halk ya Numan'ı günah keçisi yapacak, yapamadı edemedi süreci değerlendiremedi sabote etti gibisinden yada CFR (illumunati) Menderes ve Özal'da olduğu gibi Tayyibi ortadan kaldırarak o boşlukta Kürdistan'ı kuracak aslında üçüncü bir seneçenek daha var ama milletin o kadarda saf olacağını sanmıyorum Tayyip'ten sonra bayrağı devralanın Kürtanı kurmasına vatandaşın alkış tutması hiç bir şey olmamış gibi herşey normalmiş gibi karşılaması.


AKP nin müslüman görünüşüne kananlar tarihindeki Haşhaşinin mollarını yada Cengizhan'ın hocalarını unutmamalıdır hep dinle kandırılmıştır bu millet ama her seferinde Allah yeryüzündeki ordusunu helak etmemiştir TÜRK kelimesi her ne kadar soysuzlara ağır gelsede gerçektir, vardır ve hep var olacaktır adı üstünde soysuzlar ise yok olacaktır. Nerden geldiğini bilmeyen soysuzlar nereye gideceğini bilemez ve tarih içerinde helak olup giderler. Müslüman olduğunu iddia edenler soysuzlar mademki Müslümansınız Hoca Ahmet Yesevi'den Şah-ı Nakşibend'diden, Ak Şemsettin'den bir dinleyin TÜRK'lüğü, Bilge Kağan'ın deyişiyle "EY TÜRK ÜSTTE MAVİ GÖK ÇÖKMEDİKÇE, ALTTA YAĞIZ YER YARILMADIKÇA SENİN İLİNİ VE TÖRENİ KİM BOZABİLİR" soysuzlara Kağanımdan cevap olsun. Vesselam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder