2 Aralık 2013 Pazartesi

Deccal Yeryüzünde! Ortalık Fitne Kaynıyor

Biz insanoğlu bazı şeyleri abartmayı çok severiz bazı olayları doğaüstü şekilde bekleriz bunlardan biriside deccaldir. Sanıyoruzki Deccal böyle büyük bir yaratık boznuzları var azı yüzü kaymış boynuzlu insan ve hayvan karışımı birşey birçoğumuzun canlandırması bu şekilde peki geröekte nasıl olacak, öyleyse köküne inelim tarihine inceleyelim araştıralım.

Deccal Nedir?
Deccal (Arapça: المسيح الدجّال), İslam inancına göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil eden varlıktır.

Sureti konusunda kesin bir bilgi yok deccale suret yükleyen bizleriz daha doğrusu bilgisizliğimiz

Peki Deccal Ne Şekilde Olacak bunu inceleyelim
Bir şeyi örtmek, yaldızlamak veya boyamak manasına gelen Arapça 'decl' kökünden türemiş bir sıfat olup, çok yalancı, aldatıcı, hilekâr demektir.
Can alıcı nokta burası şuan günümüzde tanıdığım böyle bir varlık var ama biz ona deccal demiyoruz MEDYA diyoruz

Deccal ile ilgili hadisler vardır

“Ben, Deccal ile beraber olanı ondan daha iyi bilirim. Onun yanında akar iki nehir vardır. Onlardan biri dış görünüş itibarıyla beyaz bir sudur, diğeri alevlenmiş bir ateştir. Sizden biri ona yetişirse ateş olarak gördüğü nehre gelsin. Sonra başını daldırıp ondan içsin, çünkü o, soğuk bir sudur. Deccal’in sol gözü yoktur, üzerinde kalın bir perde vardır. İki gözü arasında kâfir yazılıdır. Okuması olan olmayan her Müslüman o yazıyı okur.”

Hadisi Şerife bakalım ne demek istediğini anlamaya çalışalım
"Onun yanında akar iki nehir vardır. Onlardan biri dış görünüş itibarıyla beyaz bir sudur, diğeri alevlenmiş bir ateştir."
Herzaman derim meyda iki taraflı bir dindar görünen medya birde ataist görünen medya  her iki şekildede hizmet ettiği tek nokta var şuanki durum üzerinden anlatırsak şu şekilde biz bilirizki şuan Kanal D ataist bir kadroya sahiptir bu doğrultuda haber yapar, Samanyolu muhafazakardır bu doğrultuda haber yapar.
Bu gayet normal bir durum ama şöyle bir durum var bizim insanımız ne yazıkki cahil ne dinini bilir nede tarihini iki rekat namaz kılanı gerçek müslüman sanır bu dini yönden cahilliğimizi gösterir ama bu ülkenin büyük çoğunluğu inancı zayıfta olsada dindarları sever bunu iyi bilen medya baronları danışıklı dövüşür kanal D nin taşladığını Samanyolu över bu şekilde milletin bilinç altına meyveli ağaç taşlanır, bu adamı müslüman olduğu için sevmiyolarlar gibisinden bazı düşünceler yerleştirilir.
Her iki durumdada medya Tayyibi AK eder beyaz gösterir  şuan başını alevlenmiş nehire sokan halkın ne yazıkki %10 luk kısmı belki vardır belki yoktur.

"Deccal’in sol gözü yoktur, üzerinde kalın bir perde vardır. İki gözü arasında kâfir yazılıdır. Okuması olan olmayan her Müslüman o yazıyı okur."
Aslında her ne kadar anlamak istemesekte şuan Tayyibin yaptığı Kafirliktir, Münafıklıktır. Yapılan birkaç iyi düzenlemeyi abartıp ballandırmak, Barzani ile Kucaklaşmak yada olmayacak işler yaparak buna kılıf uydurarak Terörle masaya oturmak yaptığı işlerin başında gelir. İşte bu kafirliktir ama bunu okuması yazması olanda olamayanda anlayabilir eskilerin okuması yazması yoktu ama vatan söz konusu oldumu ne yapılması gerektiğini çok iyi bilirlerdi bizler bunu anlayamayacak, göremeyecek kadar körleştik.

Medya şuan ne derse inanır olduk kötüyü iyi göstermesi Deccalin özelliğidir ama bizler deccali karşımıza çıkacak gel ben deccalim bana katıl bak anlımdada kafir yazıyo inadınmı diyecek diye beklediğimizden şuanki Medyayı es geçiyoruz.

Temennimiz Beyaz nehire deilde Alevli Ateşten olan nehire dalmak doğru bildiğimizi söylemek korkmamak, susmamak birilerine bişeyleri anlatmak için mücadele etmek işte bu Alevli Ateşten nehire dalmaktır.
Her karışında şehit kanıyla atalarımızdan emanet aldığımız bu vatanı ebed kılmak için, Allah'ın yeryüzünde ordusu olan Allah'ın dinine büyük hizmet etmiş bu TÜRK milleti tarihi boyunca ateşten gömlekle yaşamıştır ateşe alışkındır gün gelecek ateş gördüğü nehre dalacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder