30 Kasım 2013 Cumartesi

Ne Gerek Vardı Kan Dökmeye Yüzbinlerce Şehit Vermeye?

Eskiler yani atalarımız gerçekten çok aptalmış çözüm nedir bilmezmiş, savaş babam savaş Çanakkale'de 250 bin şehit vermişler akıllanmamışlar Sarıkamış'ta 90 bin şehit sadece donarak ölmüş akıllanmamışlar, memlekette çeteler kurulmuş halk kenetlenmiş birlik olmuş devlet dardadır başına çakallar üşüşmüş oturup beklememişler.
Menemen'de Kubilay, Maraş'ta Sütçü İmam, Antep'te Şahin, Karayılan, Erzurumda Nene Hatun, Çanakkale'de sırtında top mermisi Şerife bacı, elinde mavzeriyle çeteler içinde Kara Fatma, Allahuekber dağlarında Maraşlı Şeyh oğlu Satılmış ve yazmaya kalksam günler sürer o kadar Kahraman, aslında bunlar kahraman deilmiş çözüm nedir bilmezmiş, vay arkadaş neden öldünüz neden öldürdünüz analar ağladı o kadar siz neden durmadınız? Neden Çözüm Süreci yapıp düşmanla kuçaklaşmadınız?
Bakın şimdi birisi çıktı adı Tayyip çok akıllı çok kan dökülmesin diye terörle kuçaklaştı siz akıl edemediniz bunu.
Biriniz kundakdaki bebeyi bıraktı aldı satırı koştu Rusu öldürmeye, biri sevdiğini bile söyleyemeden Aslı'sını bıraktı gitti, biri bebesinin üzerinden battaniyeyi alıp çekti top mermisi ıslanmasın diye, birisi ağarmış saçı sakalına bakmadan bir kadının örtüsünü çekti diye düşman, tuttu ateş etti direnişi başlattı yahu siz ne yaptınız ne gerek vardı bunlara, yaptınızda ne oldu o kadar insan öldü sebepsiz bacımın peçesini çekmiş elin Fıransızı bunun içinmiydi yani o namlundan çıkan kurşun ne oldu imam efendi peçe çıktıysa şimdi kızlarımız donsuz geziyor, siz direndinizde ne oldu vatanın kıymetini bilenmi var? siz neden öldünüz bilenmi var? şimdi gençler ejneviye özenir olmuş sizi sayanmı var gerçi size Rabbim mükafatınızı fazlasıyla verecektir biz ne yapalım elimiz kolumuz bağlı sizleri düşündükçe gözlerim doluyor sizin yaptıklarınıza karşı hiç bir şey yapamıyoruz halk öyle cahilki öyle yobazki 2 rekat namaz kılanı Peygamber yapıyor, vatanı hazır buldu kıymetini bilmiyor.
Sizleri hakkıyla anlayabilen kişiler çok azdır ben kendimi bunlar arasına koyamıyorum, bende o kadar cahilimki direnişe başlayacak bir nokta bile bulamıyorum.
Sekiz bin yıllık geçmişi boyunca bu millet kan ile toprak almış kan ile çekilmiş o topraklardan ama biz Lozan'da ilk defa masa başında toprak verdik, millet normal karşıladı aslında karşılamadı ama o zaman medya Abdulhamid'in bıraktığı gibi deildiki halka duyurulmadı anlaşma maddeleri gizlendi ama bugün gizlenemiyor tarih çarpıtılabilir ama gizlenemez o gün eğer Lozan'ın maddelerini halk bilseydi bu sefer çarıksızım demez bebem aç üşüyo demez, Ümmedi Muhammed'e (S.A.V) yakışmaz Rabbim hesap sorar Namusum masada Satılmış der gene üzerine düşeni yapardı.
Çünki Sizler imanlıydınız, sizler bilgiliydiniz bizler gibi deildinizki, ama biz ne yaptık bu mukaddes vatanı dışladık, beğenmedik, namus nedir din nedir bilmedik çıplak gezmeyi avrupalı olmayı maharet sandık
Tek dişli canavarı peri Kızına benzettik.
ilk başlarda ironi ile yazdım biraz ama öfkeliyim öfkem sizlere deil tabiki sizleri anlamayan ve bu vatanı istediği gibi rahatlıkla peşgeş çekenlere tutturmuşlar bir çözüm süreci nedir bilen yok sonu nereye gidecek düşünen yok 2 rekat namaz kıldıya tamam ondan müslüman yok birde bahaneleri var kan dükülüyormuş analar kan dökülsün istememiş iyi güzelde kanım yerde kalsın bunca vatan evladı boş yeremi şehit oldu dedim ya bahaneleri var Osmanlı'da barış yaparmış Osmanlı torunuya beyefendi hani iyi biliyorya Osmanlı'yı o yüzden millette azından çıkanı doğru sanıyorya ama Osmanlı hiç bir neferinin kanını yerde bırakmadı düşmanını iyice ezdikten sonra hançeri gırtlağına dayadıktan sonra gözünü iyice korkuttuktan sonra pesmi diye sormuş ama biz şimdi ne yaptık 30 bin kişinin kanını yerde bırakıp 30 bin vatan evladının kundaktaki bebeğin katili ile sarıldık birde ona makam verdik Kürdistan başbakanı Barzani? Kürdistan diye devlet kurulmuş birde buna başbakan seçmişler? hiç haberimizde yok olsaydı keşke borcam alır hayırlı olsuna giderdik.
Ama koyunuz biz ne derlerse öyle yaparız mele derlerse meleriz otla derlerse otlarız önümüze atılan ota bakarız arkamıza bakmayız hiç, kimsede sormadı yahu başbakan Tayyip sen Kürdistan başbakanı sayın Barzani dedin hayırdır nedir bunun aslı astarı ama sorulmazki o Türkiye devletinin başbakanı lafa geldimi milletin hizmetkarı ama ne yaptığını bilen eden yok anlayan yok saolsun oda açıklamıyor medya diyorya bu adam çalışıyor zam gelmiyor o yapıldı bu yapıldı yapılan basit işleri öyle büyütüyorki medya her yaygarasına kanıyoruz deccal yeryüzünde işte ama insanımız koyunlaştırılmış tarihini bilmez dinini bilmez islamın ilk emri okudur ama okumaz okumadığı halde en akıllısıda odur bakalım çözüm süreci sonunda uyanan koyunlar olacakmı yoksa yoksa kurdun ağzındamı uyanacak bu koyunlar ben kurdun ağzında uyanırım ama kurdun midesinde bile uyanamıcak kadar gafil koyunlar var.
Velhasıl sizler bizler için mücadele ettiniz bizim refahımız, namusumuz ve Yüce Allah(C.C)'ın dini için ama bizler nankörlük ediyoruz sizlere vatanıda satıyoruz, bölüyoruz meleyende yok aramızda önümüzdeki ota bakıp sessiz sedasız çakalların bizi yemesini bekliyoruz. Belkide öyle deildir? sizler gibi Bozkurt soylu bir milletin koyun kuzusu olmaz o koyunlar arasına karışmış koyun postu giymiş Bozkurtlarda vardır çakalların gelmesini bekleyen, sizlere and olsunki sekiz bin yıllık tarihimiz yine tekerrür eder Allah dinini ve milletini yere düşürmez çakallar istedikleri kadar üşüssün başımıza çakalın tabiatına aykırıdır Bozkurtu boğmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder