29 Temmuz 2016 Cuma

Ergenekon, Balyoz ve Darbe Girişimi

Genişletilmiş Ortadoğu Projesi (GOP) sekteye uğramadan devam ediyor. Ergenekon, Balyoz derken orduyu yıpratma çalışmaları başarılı olmuş celladına aşık olan milletten ses çıkmayınca ikinci aşamaya geçilmiş ve yapay darbe girişimiyle ordu milletin gözünden iyice düşürülmüştür.

GOP'un amacı Yahudilere vaad edilmiş toprakları kazandırmaktır. Plan Osmanlı'nın elinden Filistin'i alarak İsrail'i kurmak daha sonrasında böl, parçala, yönet sistemiyle masabaşında Yahudiler tarafından oluşturlan Suriye, Ürdün, Lübnan gibi devletler sonrasında yine bölünüp Yahudi güdümünde Ortadoğuyu şekillendirecek Türkiye bir maşa olarak kullanılacak ve daha sonrasında tamamen yok edilecek. ( yok etmeye çalışacaklar ama başaramıcaklar)

Türkiye'yi yok etmek için ilk önce inancını zayıflatacaklar inançtan kastım Türklük bilincinin silinmesi ve dinin sadece bir inanç gereği inanılan safsata olarak bilinç altına yerleştirlmesidir, tarihimizden bizleri koparmayı başardılar bir çok farklı şekilde tarih kitapları yazarak ve saçma sapan lafta tarihi anlatan dizilerle tarihimize olan inancımızı yani köklerimizi kopardılar.
Her fırsatta dini kullanarak kendini hacı hoca gösteren şarlatanlarla yada Allahu Ekber diyerek kafa kesen din kardeşini öldüren teröristlerle islamı bağdaştırıp, imamhatiplerde sadece kuru bilgi şeklinde ders vererek televizyonlarda o tarz benim şu tarz senin yada kim kiminle amacı konusu sapkınlık olan dizilerle ve daha birçok bilinç altı oyunlarıyla milleti dinden uzaklaştırmayı başardılar.

Sıra orduyu dağıtmaya geldi ilk başta dediğim gibi Ergenekon ve Balyoz davalarında orduya ilk darbe vurulmuştur, bu davaların sürecinde kimi subaylar işkence ile ölmüş kimisi gururuna yediremeyip intihar etmiş kimiside ordudan istifa etmiştir ve orduya ilk tırpan vurulmuştur bu olayı benzetmek gerekirse nasıl büyük bir ağaç kesilmeden önce dalları temizlenir düşünce çevresine zarar vermesin diye büyük ve güçlü ordumuzada bu yapılmaktadır, daha sonrasında askerlik süresi 15 aydan 12 aya indirilmiştir 800 bin olan TSK nın sayısı 600 bin cıvarlarına yaklaşmıştır daha sonrasında masraflı ve gereksiz oladuğu iddia edilerek bazı bölgelerdeki kışlalar daha büyük kışla ve garnizonlara kaydırılmıştır ve askeri birilikler daha toplu halde olduğu için 2ci bir dalga ile rütbeli asker sayıları azaltmaya müsayit hale gelmiş yapay darbe girşimi ile fetöcü adı altında birçok subay ve general görevden alınmış bazı kışla ve birliklerin kapatılmasına karar verilmiştir büyük ihtimal ile bir iki sene içerinde askerlik 9 aya çekilerek TSK nın sayısı 350 veya 400 bin cıvarlarına düşecektir.

Ayrıca askere gitmek istemeyenlerin kıldan tüyden sebeplerle çürük alıp askerlik görevini terk etmesi kolay hale getirilmiştir. Bir sonraki orduya vurulacak darbe yüz kızartıcı bir suç olacaktır, orduyu orginize bir suç örgütü gibi göstermeye çalışacaklar artık 5 sene veya 10 sene içinde olur orasını bilemeyiz.
Bugün uyuduğumuz gaflet uykusundan bir çoğumuz uyanamıcak uyananlarda çok ağır bedeller ödicek bir çoğumuzunda çocukları bu bedeli ödicek çünki 5 veya 10 yıllık bir plan değil 200 yıllık bir plan işliyor şuan sona ulaşmasına yaklaşık 60 - 70 sene var işte o yüzden uyanması çok güç er yada geç bu uykunun bedelini biz veya çocuklarımız kanımızla ödicez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder