23 Aralık 2013 Pazartesi

Yolsuzlukta dış güçlerin işiymiş bak hele sen

Gün olmuyorki bu AKP denen Yahudi güdümlü hainlerin kirli yüzleri görünmesin, ama görmüyorlarda adam hırsız evet diyolar kalbimizi çaldı kalbini çalmış tamam gözünü kör etmiş kameralar önünde cumaya girdi diye iki ayet hadis söyledi diye çok doğru bir adammı oldu, tabikide olmadı Türk ve İslam tarihimiz böyle şerefsizlerle dolu saymakla bitmez.

Tarihini bilen adama anlatmaya gerek yok asyadan kopup gelişimizden buyana bizi hep dinle böldüklerini bilirler, Cahile istediğin kadar anlat anlamazlar, bilmezler tarihede önem vermezler anlatamassın hadi dersin Türklükten bihaber İslam tarihine bak en basit örneği Pergamber Efendimiz (S.A.V) zamanında yaşamış Hz. Ömer'in yardımcısı namaz kılmaktan anlı nasır tutmuş Efendimizi bizzat görmüş birisi Hz. Ömer'i şehit etti bunlarıda bilmezler.

Allah yeryüzüne indirdiği dinlere ilk emirleri farklıdır.

Yahudilere verilen ilk emir ÖLDÜRMEYECEKSİN dir, Çünki; yahudiler çok korkak bir millet olduğu için öldürmeye meyillidir.
Hıristiyanlığın ilk emri ise KOMŞUNU SEV dir, bilirizki avrupada komşuluk ilişkilerinin nekadar zayıf olduğunu
Müslümanlığa gelen ilk emir ise OKU dur

Allah milletin eksik yönüne karşı vermiştir bu ilk emirleri ama ne tuhaftırki ne yahudiler öldürmekten vazgeçer, hıristiyanlar komuşlarını sever nede Müslümanlar okur. Ama sorsan Yahudiler insanlık için çabalar, Hıristiyanlar komşuluğu sever, Müslümanlar ise okumadığı halde herşeyi en çok bilenlerdir.

Kısacası biz okuyup öğrenmektense kısaca gözümün görüdüğüne inanmayı tercih ederiz, gerçeği görmeye çabalamayız gösterilene kanarız.

Bu yolsuzluk olayıda dış güçlerin oyunuymuş peh peh peh bakan oğullarına paraları habersizmi verdiler, yolsuzluk olayı gün yüzüne çıkınca


  • Kaçakcılık Dairesinde görev yapan Emniyet Müdürü öldürülüyor  (Haber BKZ)
  • Birçok emniyet şube müdürü görevden alınıyor savcıların görev yerleri değiştiriliyor
  • Emniyetteki Gazetecilerin Odaları kapatılıyor Neden? birşeyler saklanmak isteniyor
  • Yolsuzluğu takip eden polisler takip ediliyor ( mahkeme dosyasına giriyor; biz şüpheli şahışları takip ederken emiyetten bir araçta bizi takip ediyor diye)
  • Mümkün mertebe akp aleyhine yayın yapabilecek gazetelerin satışları yasaklanıyor en basit örneği ( THY de yapılan yasaklama Zaman, Bugün ve Ortadoğu satışları yasaklandı)
  Aslında bu buzdağının görünen kısmı boşbakan biliyorki bu işin ucu bi kaçarsa birdaha toplayamaz arkasındaki o kuru kalabalık onu kurtaramaz memelketteki enerji, petrol, doğalgaz, altın madenleri boşbakanın çaldığı kaynakların başında gelir.

Daha düne kadar Gülen Cemaati boşbakancıydı çok severlerdi birbirlerini ne oldu şimdide akpliler Anti Gülenci oldu Gülenin oyunuymuş, dershane muhabbetinden önce açılmış bi dava nasıl oluyorda Gülenin oyunu oluyor 2 kuruş para için yalan yazmakla suçlanır oldu Gülen Cemaati şahsen ben Gülenide sevmem bu Gülen hani Allah dostuydu? akpye göre Gülen Allah rızasını bırakıp para peşinde koşmaya başladı ama boşbakan sıradan birisiyken böyle birşey yapmıyor öylemi? nasıl bir zihniyet nasıl bi inanış çözemiyorum.

Bir millet nasıl hakediyosa öyle yönetilir Müslümanız deyipte dinden bi haber Türküz deyipte Türklükten bi haberiz boşbakana Osmanlı torunu deriz ama Osmanlıyı bilmeyiz Abdulhamit Han'ın köprü projesiyle gözümüzü boyamaya çalışıyor Abdulhamit Han'ın Teoder Herz ile yapmadığı herşeyi yapıyor öyle bir ortam oluştuki akpliysen müslümansın deilsen dinsizsin gözüyle bakıyorlar ama Allah biliyorki Kuranı açıp okumamış insanlar başkalarını dinsizlikle suçlar olmuş çevreye bakıyorumda aslında millet böyle şerefsizleri hakediyor büyük çoğunluk gaflette böyle millete düzgün birisi gelecek deil ya Allah öyle emrediyor Kuranda her millet hakettiği gibi yönetilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder